Intestinal obstruksjon - bilder

Intestinal obstruksjon - bilder

copyright:
2.bp.blogspot.com

 

"Oversatt av Google Oversetter
Vennligst unnskylde feilene til språk"

Intestinal obstruksjon - Er blokkering av tynntarm eller tykktarm hindrer mat og væske som å passere.


Intestinal obstruksjon - årsaker, symptomer og tegn

Årsaker

Intestinal vanskeliggjøre oppstå som et resultat av CAN mekanisk hinder - Når en brokk eller intestinale svulster forårsaker blokkering. Eller hindrer tarmen (intestinal vanskeliggjøre) oppstå på grunn av det faktum CAN som ikke tarmen fungerer. Denne typen tarmen paralytisk ileus kalles vanskeliggjøre (pseudo-hindrer).

Vanlige årsaker til mekanisk tynntarmen hindrer er:

Vanlige årsaker til mekanisk hinder av tykktarmen er mekanisk:

Årsaker som grunn til det faktum kan oppstå som ikke fungerer tarmen (lamme corecIleus)
paralytisk ileus i, gjør tarmen ikke fungerer skikkelig på grunn av muskel eller nerveproblemer. Avføring er mye Redusert eller fraværende, noe som gjør det vanskelig for mat og væske strømme til fordøyelsessystemet gjennom problemfritt.

Paralytisk ileus kan ramme alle deler av tarmen. May Årsaker inkluderer:

Tegn og symptomer

Tegn og symptomer på tarm vanskeliggjøre (intestinal hinder) inkluderer:


Diagnose

Tester brukes for å diagnostisere tarm og hindrer prosedyrer inkluderer:

Intestinal obstruksjon - Behandling

Behandlingen avhenger av årsakene til intestinal vanskeliggjøre skyldes en. Behandling for tarmen vanskeliggjøre (intestinal blokker) som krever sykehusinnleggelse.

Behandling for mekanisk delvis hindrer
hvis det er hindret i mekanisk og flytende mat noen kan passere når legen anbefaler en spesiell diett May lite fiber, som er lettere. Ikke hvis reparasjon ikke hindrer seg selv, kan du trenger kirurgi for å avlaste hindre.

Behandling for komplett mekanisk hinder
vanskeliggjøre fullstendig at ingenting kan passere gjennom tarmen, kirurgi for å fjerne blocaulj vanligvis krever. Kirurgi innebærer vanligvis fjerne hindret delen av nekrotisk og at eventuelle tarmen.

Behandling for tarmen vanskeliggjøre (intestinal hindrer) for paralytisk ileus
Hvis legen bestemmer tegn og symptomer som har forårsaket en paralytisk ileus ved, så pasientens tilstand monitor for en dag eller to på sykehuset. Paralytisk ileus er en midlertidig tilstand ofte seg selv som passerer. Hvis ikke blir bedre paralytisk ileus innen et par dager, kan legen din Medikamenter som kan forårsake muskelsammentrekninger PRESCRIBE hjelpe mat og væske som passerer gjennom tarmen.